Audition - LasseMajas Detektivbyrå och Operamysteriet

GöteborgsOperan sätter upp ett helt nytt verk: LasseMajas Detektivbyrå och Operamysteriet, baserat på barnboksserien LasseMajas Detektivbyrå skriven av Martin Widmark och illustrerad av Helena Willis. En fartfylld och spännande musikal-operaföreställning som riktar sig till åldrarna 9-12 år och familjer.

Nu söker GöteborgsOperan flickor och pojkar till rollerna Lasse och Maja. Du skall se ut att vara mellan 10 till 12 år och inte vara längre än 160cm. Du bör ha erfarenhet av att framträda inför publik. Bägge rollerna är talroller så det är en fördel om du har framfört text på scen.

Planerat är ca 46 föreställningar men de kommer att ha tre lag som gör rollerna som Lasse och Maja. Lasse och Maja medverkar i hela föreställningen (ca.1 timme och 25 min). Föreställningen spelas på dagtid på vardagar men även några helgföreställningar förekommer.

Repetitionerna kommer att vara på dagtid på GöteborgsOperan och startar den 7 januari med premiär den 1 mars 2014 och spelas t.o.m. den 17 maj 2014. Repetitioner sker även under skollovsperioder. De kommer att spela på GöteborgsOperans Lilla scen och på turné i Västra Götalandsregionen.

För att delta i audition bör du vara lämpligt klädd i löst sittande kläder, mjuka lätta skor, gärna gymnastikkläder. Regisören Mia Ringblom Hjertner kommer att arbeta med alla. Vid anmälan blir du tilldelad en dag, tid och grupp då vi önskar att du är där och audition tar ca 30 min. Audition är den 2 eller 3 november och för de som går vidare även 9 och 10 november 2013. Du får svar senast torsdagen den 31 oktober till vilken dag och tid du är kallad.

Sista dag för anmälan är söndagen den 27 oktober 2013. Observera att mailadress och telefonnummer som anges i din ansökan skall gå till målsman.

Klicka här för att anmäla intresse >>